Materiaal

De Verenigingsraad heeft een uitleendienst waar verschillende keukenmateriaal, licht- en geluidsmateriaal te verkrijgen is.

  • Het keukenmateriaal bevat enerzijds een mixer, pannen etc die in de keuken zijn opgeslagen. Anderzijds is er serviesgoed en bestek te vinden in de ingebouwde kasten in de gang, en in de ontmoetingszaal. Voor dit materiaal wordt er per kast een waarborg van 25€ gevraagd, huur is gratis.
  • De VRK beschikt over 5 staantafels met sierrok en plastic tafelbladbeschermer.
  • We hebben ook te huur een beamer en een groot en een klein draagbaar projectiescherm. Tevens is er in de cultuurzaal een vast projectiescherm in het plafond boven het podium.
  • Het lichtmateriaal wordt momenteel aangekocht. Het zal binnenkort vast gemonteerd worden in de zaal en omvat onder andere vier moving heads en twee scanners. De bediening zal draadloos gebeuren via iPad.
  • Het geluidsmateriaal bestaat onder andere uit een vaste geluidsinstallatie met vast mengpaneel aan de toog. De vaste speakers zijn tegen de muur gemonteerd in de zaal. Voor grote manifestaties zijn er twee extra baskasten beschikbaar in de kelder. Extra materiaal te huur bestaat uit een apart mengpaneel, verschillende micro’s met draad of draadloos en een draadloos systeem voor geluidsoverdracht brengen.

Als erkende Kortenbergse vereniging kan u ook terecht bij de Uitleendienst van de gemeente Kortenberg.