Contact

Online reserveren OC Berkenhof

De officiele agenda van de zaalbezetting OC Berkenhof is die van de gemeente in Planon. Deze is beschikbaar voor erkende verenigingen uit Kortenberg, na aanvraag van een login via de dienst vrije tijd ( [email protected] ) zie ook deze pagina voor reservaties.

Voor online reservaties maakt de gemeente gebruik van het softwareprogramma PLANON. Via deze link kom je terecht op de reservatiepagina’s. Om van start te kunnen gaan heb je inloggegevens nodig. Deze kan je aanvragen via [email protected] Online reserveren is enkel mogelijk voor erkende Kortenbergse verenigingen.

De huurprijzen en modaliteiten zijn vastgelegd in het reglement Infrastructuur tarieven (sep 2011)

Privé gebruik OC Berkenhof

Voor privé gebruik volgen hieronder de voornaamste punten:

Een reservatie kan pas aangevraagd worden 3 maand voor de gewenste datum.
De zalen kunnen gebruikt worden bijvoorbeeld voor jubileums of verjaardagsfeesten. Echter zijn trouwfeesten niet toegelaten. Privé feesten kunnen ook enkel indien de gevierde in Groot-Kortenberg woont.

Prijzen gelden per dagdeel, er is een dagdeel 8-13u, 13-18u en 18-03u.

  • Huur Cultuurzaal (Grote zaal): 50€ per dagdeel
  • Ontmoetingszaal (Kleine zaal) en Harmonie: 25€ per dagdeel
  • Keuken: 75€ per dagdeel

De reservatie van een zaal in het OC Berkenhof door privé personen gebeurt uitsluitend op de dienst cultuur van de gemeente of via [email protected]. Bij definitieve reservatie kan je de sleutels op het secretariaat van de verenigingsraad, OC Berkenhof afhalen de donderdag voor de activiteit tussen 19.30u en 20.30u .

Wens je meer info? Dan kan je contact opnemen met de verenigingsraad via onderstaand formulier.

[contact-form subject=’Contactformulier website’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mail’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Vereniging of privé’ type=’url’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]