40ste Hobbytentoonstelling Hobby- en Filaclub & Kantschool

681e475c-43ae-49da-a130-e7a08eb7af32Naar goede gewoonte richt de Hobby- en Filaclub & Kantschool van Kortenberg haar tentoonstelling in. Tijdens de tentoonstelling worden er doorlopend kantklosdemonstraties gegeven en heb je de mogelijkheid in te schrijven voor de lessen voor beginners of gevorderden.

Deze tentoonstelling kent naast kantkloswerken ook verschillende andere onderwerpen: aquarel, handwerk, juwelen maken, kaarsen maken, patchwork, sfeerlichtjes, wenskaarten, enz. Er worden ook postzegels tentoongesteld.
Kom gerust een langs. Je kan hier inspiratie opdoen om zelf aan de slag te gaan met één of andere hobby. Je vindt hier ook eindejaarsgeschenken van de hand van één of andere kunstenaar. De cafetaria is doorlopend open om gezellig na te praten bij een heerlijk glas, een kop koffie of een gebakje.