Komische monoloog “Zuinige Maria”

7a26d93e-22a1-4bba-b2b4-7ebe0afa0453Het “leven zoals het is” met een knipoog naar “de tijd van toen” met zuinige Maria. Een eenvoudige vrouw zoals er in Vlaanderen veel rond lopen. Talentvol maar ongeweten, tot door een samenloop van omstandigheden het talent naar boven en buiten komt! Ze komt ons vertellen over haar leven, haar kwalen en haar zuinigheid. Als ze bij het inspecteren van het verstelgoed kledingstukken uit haar jeugd tegenkomt, komen ook de herinneringen naar boven. Sterallures zijn voor haar geen must! De eenvoudige moeder van een groot gezin op een ludieke en respectvolle manier in de bloemen zetten, is een grote kunst! Met een groot gehalte humor hier en daar, fijnzinnige teksten en veel gebaar, een geheugen als niet één. Daarmee is ze de cabaretière nummer één. Het publiek bespelen en laten genieten, de zorgen doen vergeten, de sfeer in de zaal tot een hoogtepunt brengen!
We hopen u op deze uitzonderlijke, ontspannende en hartverwarmende namiddag talrijk te mogen verwelkomen.

Prijs : Inschrijving door € 6/p.p. te storten op het rekeningnummer van de 55plus Kortenberg: IBAN BE94 0015 1622 7814 voor 7 april 2013 (koffie en stukje taart inbegrepen)