Filmvoorstelling Altiplano en gespreksforum met de regisseurs van de film

2895f7ab-cff9-493a-9c23-54f2de5660acDe Gemeentelijke adviesRaad voor OntwikkelingsSamenwerking Kortenberg, GROS, hebben het genoegen om u op 30 april 2013, in aanwezigheid van de regisseurs Peter Brosens & Jessica Woodworth, de Internationaal gelauwerde speelfilm ‘ALTIPLANO’ voor te stellen. Na de filmvoorstelling wordt een gespreksforum gehouden met de makers. De GROS Kortenberg stelt bij deze gelegenheid de ontwikkelingsprojecten voor die ze ondersteunen. Vzw Acolisa, Belgium Brick Children School Foundation, vzw Caraes, vzw Solfa en Kids for Uganda. Via dit evenement willen de vele vrijwilligers een zoeklicht laten schijnen op de werking van de GROS Kortenberg. De bevoking sensibiliseren en informeren over concrete en kleinschalige ontwikkelingsprojecten binnen de gemeente Kortenberg.

ALTIPLANO – 30 april 2013 – 19.30 uur. Ontmoetingscentrum ‘Berkenhof’, Cultuurzaal , Beekstraat 25, Kortenberg. INKOM GRATIS.