Een groot uur met Felix Timmermans

597bd012-4455-4291-a5c5-4274a257c18cEen vertelprogramma samengesteld en gebracht door Fons de Roeck en waarbij een keuze wordt gemaakt uit:
Mijmeren met Felix Timmermans van buiten naar binnen, van de natuur naar de ziel (uit het schildersgedicht naar Adagio), kalenderverhalen met enkele kleurrijke Lierse volksmensen uit de tijd van toen, rond een plaats van portier: over goedgelovigheid en schijnheiligheid of hoe den ene mens den andere den duvel kan aandoen … ook in politiek, in ‘t kruis – café chantant, de moedwillige varkenskop, familiebezoek, het tweegevecht, boer Wortel en ons Fien, het konijn, de muzikanten, wintertijd uit Minneke Poes, de kistprocessie, hoe Fé in de hemel kwam, enz.
Al deze zaken zullen gebracht worden in een dankbare herinnering aan onze grote volkse en Vlaamse schrijver Felix Timmermans.
‘t Wordt een specifieke vertelnamiddag die ons allen zal bekoren en begeesteren. Formidabel en origineel.

Vlaamse Actieve Senioren ([email protected]) vzw – Afdeling Kortenberg; Prijs€ 3 (Koffie of frisdrankje inbegrepen)