Algemene vergadering VRK en planningsvergadering Berkenhof – update

De volgende Algemene Vergadering van de VRK vzw vindt plaats op maandag 26 november 2012 om 19u. De preventieadviseur van Interleuven zal van 19 tot 19.30 uur uitleg komen geven over wat U moet doen bij brand en evacuatie.

Aansluitend  aan de Algemene Vergadering, rond 21u, is er de planningsvergadering voor zien voor Berkenhof 2014. Hier kunnen de grote en de frequente gebruikers hun wensen voor 2014 kenbaar maken en eventuele conflicten in onderling overleg oplossen. Deze vergadering is er dus voor verenigingen met frequente weerkerende activiteiten (bijv wekelijks) en voor verenigingen die jaarlijks één of meer grote activiteiten (bijv restaurantdagen, toneelvoorstelling) inplannen.

Om deze planning zo vlot mogelijk te laten verlopen vernemen we graag op voorhand uw wensen, bij voorkeur via e-mail ([email protected]), zodat we zelf reeds een voorlopige kalender kunnen opstellen.