Plantjesweekend 2012

Op 14, 15 en 16 september vindt het plantjesweekend weer plaats voor Kom op Tegen Kanker. Deze actie loopt in gans Vlaanderen en tijdens dit weekend worden er rond de 250.000 azalea’s verkocht aan 6,00 € per stuk. Met de opbrengst hiervan worden er projecten gefinancierd van de Vlaamse Liga Tegen Kanker zoals o.a. preventieve, psychosociale ondersteuning, wetenschappelijk onderzoek zoals stamcelonderzoek. Ook vele kinderen worden hiermee geholpen.

De affiche is een symbolische dankbetuiging aan alle vrijwilligers die zich inzetten voor Kom op tegen Kanker. Het succes van het plantjesweekend is inderdaad te danken aan de inzet van vele vrijwilligers. Ook in onze gemeente mogen wij rekenen op verenigingen en vrijwilligers waarvoor alvast onze oprecht dank.

Zij gaan deze plantjes verkopen op volgende dagen en plaatsen :
Op 13.09.2012 op de markt van Kortenberg
Op 14 en 15.09.2012 aan de Delhaize van Kortenberg, Meerbeek en Erps-Kwerps
Op 18.09.2012 aan het Dienstencentrum OC Berkenhof
Op 20.09.2012 aan de sporthal GC Colomba Kortenberg.
Op 22.09.2012 braderie Leuvensesteenweg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.