Wijzigingen voor reservaties voor activiteiten in 2013!

Verschillende ruimtes van de vrijetijdsinfrastructuur van de gemeente Kortenberg zijn reeds online te reserveren. Voorlopig kan dit enkel voor GC Colomba, OC De Zolder en Academie Berkenhof. Volgend werkjaar zal het ook kunnen voor OC Berkenhof.

Concreet: alle reservaties voor activiteiten in 2012 lopen nog via de VRK. Reservaties voor 2013 kunnen vanaf 15 januari 2012 online geboekt worden via het online systeem van de gemeente. Reservaties die deze regel niet volgen zijn niet geldig en worden geschrapt.

Voor deze online reservaties maakt de gemeente gebruik van het softwareprogramma PLANON. Via deze Link kom je terecht op de reservatiepagina’s. Dit werkt best met de browser Internet Explorer. Om van start te kunnen gaan heb je inloggegevens nodig. Deze kan je aanvragen via [email protected]. Online reserveren is enkel mogelijk voor erkende Kortenbergse verenigingen.

Wens je vrijetijdsinfrastructuur te gebruiken die niet online kan gereserveerd worden? Dan kan je contact opnemen met de beheerders van deze gebouwen. Hun contactgegevens vind je op deze link.